Janne og Muskat

Janne Starup Bønes (N), Akershus Teater 14 oktober kl. 13.00

 
Janne og Muskat, Akershus Teater.JPG

Janne og Muskat

 

I et musehull i nærheten bor det en mus som heter MUSKAT. Det vet ikke Janne. Hun gleder seg til å ha eventyrstund for barna, men hvor i all verden har det blitt av eventyrbøkene hennes? Og hva er det for noe rart som ligger i stolen hennes, det ligner litt på musebæsj…?

Bli med når Janne møter MUSKAT for første gang, og eventyrstunden får en helt ny vending!

Muskat, eller Hesperinus Norwegicus Mus Musculus Elskerostinus som han egentlig heter, er en maskot Han er en fin fyr, men han kan ingenting om god oppførsel, og bryr seg aller mest om seg selv, og om muggost. Muggost er det beste Muskat vet. Han bor inne i et musehull, men noen ganger kommer han ut, og det betyr både trøbbel og moro for de som måtte befinne seg der ute. Ingenting av Jannes eventyrstund går som planlagt, til barnas store begeistring. Janne har mange års erfaring med teater for barn, og har her laget en leken og morsom forestilling for både voksne og barn, helt på barnas premisser.

 

Av og med Janne Starup Bønes

Produsent: Akershus Teater

Dukkemaker: Ida Elisabeth Ravn

 

Passer for: 3-8 år, og barnslige voksne

Varighet: ca 30 min

Janne and Muscat

 

As Janne is looking forward to a storytelling session for the children, Muscat the mouse intervenes and disrupts all her plans.

Created and performed by Janne Starup Bønes

Produced by Akershus Teater

Puppet made by Ida Elisabeth Ravn

 

Suitable for 3-8 year olds, and playful adults

Duration 30 minutes