Liten fyr stor flamme

Rasmus Jørgensen (Norge)– Urpemiere Teatersalen 13.oktober kl.19.00 (Urpremiere)

 

Liten fyr stor flamme

Med denne énmannsforestillingen utforsker Rasmus Jørgensen videre sitt musikalske, performative fortelleruttrykk, men nå med fokus på et fåtall dagligdagse objekter. Med utgangspunkt i disse objektenes egen logikk har han prøvd å skape en litt annerledes historie. En historie som har begynt å leve sitt eget liv uavhengig av objektene, men likevel tett knyttet til deres essensielle kvalitet, nettopp i det overskridende, transformerende.

 

Med en fyrstikk og et telys i hovedrollene har Jørgensen lagd en sart, underfundig, men også leken, dramatisk forestilling. En forestilling om kjærlighetens, men i tillegg hatets og frustrasjonens endrende kraft. En historie om en gutt og ei jente. Om familie. Om å finne sin vei, sin gnist både i opposisjon og samhold. Om å bære noe videre, kanskje nettopp gjennom det evige bruddet?

 

Målgruppe: 10 - 13 år

 

Aktør, tekst, musikk & regi: Rasmus Jørgensen.

Dramaturg: Jarl Flaaten Bjørk.

Sparringpartner: Kai Johnsen.

Støttet av: Norsk Kulturfond & Spenn.

Urpremiere.

 

Varighet ca. 35 minutter

 

Small guy, big flame

In this solo show Rasmus Jørgensen presents an epic adventure with small, everyday objects. He tells the story of Eddie, a match looking for his spark in life. A story about a boy and a girl, about family, about finding your own way. Crossing straight, down to earth story telling with the physically, musically vibrant.

Duration: approx. 35 minutes

Text, actor, music and directing: Rasmus Jørgensen

Dramaturg: Jarl Flaaten Bjørk

For 10-13 year olds

 

World premiere.